+31 (0) 88 0705100 info@menw.nl

   Vacatures

   Waag de sprong. Word DLPLaatste nieuws

   Werken voor M&W projecten

   Bij M&W projecten werken we met een hecht en gepassioneerd team aan veiligheid en milieu op diverse werken in de verontreinigde grond. 
   Als medewerker bij M&W hou jij hier op uitdagende projecten scherp toezicht op. Geen dag is hetzelfde en door met jouw collega’s kennis en ervaringen te delen ontwikkel jij je snel binnen onze organisatie. Je staat er dan ook nooit alleen voor! 
   M&W projecten besteed graag zorg en aandacht aan het welzijn van haar medewerkers in de vorm van persoonlijke begeleiding en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 
   Wij gaan dan ook graag met jou een langdurig samenwerking aan. 

   Meer weten? Bel, app of mail met ons recruitmentteam! Zij vertellen jou graag meer over wat werken bij M&W projecten zo mooi maakt! 088-0705100 / werkenbij@menw.nl 

   RDLP / DLP Utrecht

   RDLP / DLP Utrecht

   Voor onze organisatie M&W projecten, onderdeel van de Acta Group, zijn wij op zoek naar een geregistreerd deskundig leidinggevende projecten.

   Lees meer

   Omscholen?

   Het is mogelijk om je bij ons om te scholen tot DLPer. Wij bieden een compleet traject aan met een DLPcursus, een stageplaats en daarna een baan bij M&W Projecten. Kijk HIER voor meer informatie

   Werken bij de Acta Group

   M&W Projecten is één van de vier bedrijven van de Acta Group. Wij leveren deskundig personeel op het gebied van veiligheid en kwaliteit ter ondersteuning van civiele werken en bodemsaneringen. Acta Safety Professionals levert veiligheidskundigen voor Utiliteitsbouw, GWW en Infra. Bodembureau levert milieukundige begeleiding bij bodemsaneringsprojecten. UBM Personeelsdiensten is uw partner bij het realiseren van een flexibele schil in uw organisatie en voor werving en selectie van uw personeel.

   Neem contact met ons op

   088 - 0705100
   projecten@menw.nl

   Openingstijden

   ma - vr: 8:30 - 17:00

   Ons kantoor

   Spacelab 51
   3814 MR Amersfoort

   Onderdeel van de Acta Group.

   Email ons